Staff

Roxana Gurau - Director ArtisticRuxandra Timoasca - Director de CreatieCorina Tiron - Director GeneralGigi Marian Osolos - Fondator

Pentru mine viata este foarte simpla si consider ca fara pasiune aceasta nu se poate numi astfel… caci, „Daca dragoste nu e, nimic nu e!”

Asadar, in afara de o dragoste profunda pentru arta in general si pentru muzica si dans in special, am avut in permanenta diverse pasiuni care mi-au infrumsetat viata si care mi-au adus alinare in momentele grele sau de suferinta.

Am desenat de timpuriu, am citit mult, am scris poezii uneori, iubesc lemnul si inca mai sculptez, si am ramas un colectionar inflacarat de muzica si discuri, de marci postale, de monezi si curiozitati, de obiecte de arta, in special din lemn… si sunt fascinat de tot ceea ce inseamna vintage si antichitati.

Stiu ca toate acestea au un pret si ca educatia in general este costisitoare… dar daca educatia costa atat de mult dupa cum ati realizat cu totii, „oare care este pretul lipsei ei ?!

De aceea am continuat sa merg pe acest drum in mod constant si am ajuns in aceasta pozitie fara nicio intentie sau interes pentru vreo recunoastere sociala. Cu tot ceea ce reprezint si am invatat m-am pus simplu si direct la dispozitia tuturor celor care s-au simtit atrasi in viata de lucruri si idei similare, considerand aceasta un simplu mod de a trai.Inscrie-te
0773 748 749