Special Salsa Class din Columbia - Oferta cupluri in Februarie

heart ɪɴ ʟᴜɴᴀ ꜰᴇʙʀᴜᴀʀɪᴇ ʀɪᴅɪᴄᴀᴍ ɪᴜʙɪʀᴇᴀ ᴅɪɴᴛʀᴇ ᴄᴜᴘʟᴜʀɪ ʟᴀ ᴘᴜᴛᴇʀᴇᴀ ꜱᴀʟꜱᴀ! heart

În curând sărbătorim Luna Îndrăgostiților și avem o surpriză de proporții pentru voi!

Ești în pană de idei și nu știi cum să-ți surprinzi partenerul sau partenera? Vrei să-i oferi ceva special însă orice cadou ți se pare banal? 

Ai ajuns unde trebuie, căci anul acesta sărbătorim într-un stil incendiar enlightened  în pași de...Salsaa!

SALSA nu este doar un dans. Este interacțiune profundă și o comunicare extrem de intimă între parteneri. Limbajul cuplului pierde orice cuvânt și lasă loc simțirii și comuniunii emoțiilor acestora.

Salsa este un dans ce permite partenerilor să își exploreze în mod creativ și aproape intuitiv latura sensibilă, senzuală.kiss Astfel că, o oră de salsa în 2 devine o experiență lăuntrică la nivel de cuplu.

Și pentru că vrem să fie cu adevărat special, aducem ritmurile intense și senzuale de salsa direct din Columbia pe luciul parchetului din sala Total Dance Center.

Pe 11 februarie dăm startul modulului de Salsa alături de Adela Hascu si Lucas Bagett.

Adela studiază dansurile latino de la vârsta de 10 ani, iar cu multă pasiune și dedicare a ajuns să colaboreze cu succes cu companii internaționale, astfel dansându-și prima iubire, dansul latino, în toată lumea. 

❣️ Invitatul nostru special Lucas Bagett, vine din Columbia să ne împrumute și nouă savoarea acestui dans. Lucas și-a început cariera în dans la vârsta de 8 ani și spune că "a fost născut cu sânge de salsa". A făcut parte dintr-o echipă importantă de dans din Columbia cu care a participat la numeroase competiții.

IN PLUS

❣️ ɪɴꜱᴄʀɪᴇ-ᴛᴇ ᴘᴀɴᴀ ᴘᴇ 11 ꜰᴇʙʀᴜᴀʀɪᴇ ʟᴀ ᴄᴜʀꜱᴜʟ ᴅᴇ ꜱᴀʟꜱᴀ ꜱɪ ᴘᴀʀᴛᴇɴᴇʀᴜʟ/ᴀ ᴛᴀ ᴠᴀ ʙᴇɴᴇꜰɪᴄɪᴀ ᴅᴇ ᴜɴ ᴄᴜʀꜱ ɢʀᴀᴛᴜɪᴛ. ❣️


----
➡️ Program curs:
Marti & Joi ora 20:00

➡️ Inscrieri la 0773 748 749
www.total-dance-center.roInscrie-te
0773 748 749