Workshop Balet / Arenkova Tatiana, Rusia / Total Dance Center

Total Dance Center organizeaza pe data de 20 Aprilie, două workshop-uri de balet clasic concepute atât pentru cei care practică baletul de performanță, cât și pentru cei care practică baletul din pasiune.

Workshop-urile vor fi susținute de maestra Dor Arenkova Tatiana cu studii aprofundate în coregrafie, dans de caracter, dans clasic și variații la Academia Rusa de Balet A. Vaganova, St. Petersburg.
În prezent, este profesor-coregraf la Școala particulară de dans clasic și de caracter din Ploiești, "Tatiana Dor", balerina a Teatrului "Toma Caragiu", și viitoare autoare a cărții "100 de exerciții de castaniete".

Workshop-urile sunt împărțite pe grupe de vârstă și în funcție de gradul pregătirii astfel încât să fie accesibil tuturor participanților să acumuleze cât mai multe cunoștinte!

Program Worksho-uri:
Grupa începătoare + Grupa intermediară: 16:00
Grupa avansată + Grupa adolescenți: 17:00
.

În plus, tot pe data de 20 APRILIE, va avea loc cel de-al treilea examen de balet organizat cu scopul de a le ambiționa pe tinerele balerine să tindă spre o evoluție a rezultatelor și o îmbunătățire constantă!
Sub examinarea maestrei Dor Arenkova Tatiana, fiecare elevă va primi un punctaj raportat la performanța din timpul examenului, și bineînțeles câteva indicații, corecturi și sfaturi utile.

Program Examene:
Grupă intermediară: - 13:00
Grupă avansată: -14:00
Grupă adolescenți: - 15:00

Accesul la evenimente este permis atât membrilor TDC, cât și persoanelor care nu sunt membri ai centrului
Taxa participare: 50 lei

Informații și înscrieri: 0727 142 683 - Roxana Gurau
www.total-dance-center.roInscrie-te
0773 748 749