Dansul Oriental - Feminitate la superlativ!

Când vorbim despre femei și feminitate sunt multe atribute la care ne putem gândi: de la delicată și finuță, la robustă și puternică, fluidă, senzuală sau energică, pasională, efervescentă; împământată sau poetică, lirică, etc. Toate aceste atribute se regăsesc și pot fi asimilate prin arta dansului oriental. 

Vă invităm la un workshop intensiv în care, ghidate de către un instructor cu experiență, vom explora printr-o serie de mișcări specifice câteva din aceste valori feminine. Vom lucra cu toate părțile corpului punând accentul pe flexibilizare, izolări, fluiditate și dinamism. 

Cu experiență sau doar la primii pași în dansul oriental, workshopul se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor să se bucure de beneficiile dansului practicat de milioane de femei din cele mai vechi timpuri. 

Veți fi îndrumate de Kamilla (Dansuri Orientale) din București, o dansatoare si profesoară cunoscută și apreciată în întreaga țară, pentru pasiunea, dedicația și dragostea pe care le poartă acestui stil de dans!Inscrie-te
0720 752 927