Curs de pilates pentru incepatori

,,Lucreaza in interior, pentru a vedea rezultate la exterior” este deviza de la care pleaca orice antrenament de pilates, fiind una din cele mai populare tehnici de antrenament a zilelor noastre. Garantand relaxare inainte si construirea unei siluete de vis, pilatesul este fara indoiala sportul secolului XXI. 

De ce este atat de eficient pilatesul?
Este o practica de tip “work in”, lucrezi din interior pentru a vedea rezultate la exterior
Abordeaza corpul, mintea si sufletul prin tehnica “body – mind – spirit”
Miscarile sunt controlate, astfel vei stii exact ce grupa de muchi a corpului tau este pusa in miscare
Se lucreaza precis si corect, astfel ducand la arderea unui numar considerabil de calorii
Implica toata musculatura corpului
Ajuta la remodelarea siluetei
Poate fii practicat de orice persoana, chiar si de femeile insarcinate, ori de persoanele cu probleme sau diverse afectiuni la nivelul coloanei sau ale spatelui.

Intr-o societate in care aspectul fizic completeaza aproape orice activitate a noastra, va invitam sa fiti prezenti la deschiderea cursului nostru de PILATES, pentru a imbratisa un stil de viata sanatos, in care ne mentinem un trup armonios, alaturi de un echilibru interior, absolut necesar atunci cand ne dorim rezultate in acest sens. 
Cu siguranta va simtiti osteniti si epuizati dupa o zi de munca sau in urma unei saptamani prea aglomerate, de aceea, mersul la sala si efortul fizic, va cadea pe locul doi. In intampinarea tuturor celor ce isi doresc relaxare si un tonus de invidiat, va propunem CURSUL de PILATES, alaturi de totalitatea beneficiilor aduse de acesta.

Instructor atestat: Adela Hascu
Program: LUNI si MARTI ora 9:30/ MIERCURI ora 17:00/ VINERI ora 18:00

10 locuri disponibile pe clasa!

Detalii despre inscriere aici: 0720 752 927

Va asteptam cu drag!Inscrie-te
0720 752 927