Bellydance Mama si Fiica

Investeste dragoste si timp in relatia cu fiica ta :) 
Cauti intotdeauna sa ii fi confidenta, cea mai buna prietena si in acelasi timp iti doresti ca aceasta sa devina o adevarata Lady in viata de zi cu zi?
Ca mai toate lucrurile frumoase din lume, relatia mama si fiica este caracterizata de o legatura aparte, ce se construieste cu mult devotament, incredere si multa iubire. In tot acest demers, timpul petrecut dintre cele doua joaca un rol important in consolidarea acestei relatii.
De aceea, la cererea mamicilor, dam startul unui curs de dans unic in Constanta, ce va va aduce beneficii pe toate planurile.
Bellydance este un stil de dans caracterizat prin feminitate, rafinament, postura si eleganta. Miscarile sunt sublime, muzica te transpune in universul Oriental, iar rezultatul dobandit in urma practicarii acestuia este vizibil atat din punct de vedere fizic, cat si emotional si psihic.

De ce il recomandam atat mamelor cat si fiicelor?
* Bellydance va ajuta sa va petreceti mai mult timp impreuna, prin prisma inceperii unei activitati unice
* Acest stil de dans o va ajuta pe fiica ta sa aiba incredere in sine, sa isi descopere calitatile si sa deprinda o postura eleganta si extraordinar de feminina
* Este o modalitate excelenta de a evada din cotidian, atat pentru mame, cat si pentru fiice, de a se relaxa si a se mentine in forma, dat fiind faptul ca miscarea si dansul sunt adevarate exercitii fizice, aducand un plus de sanatate si energie

Va asteptam cu drag!

Programul cursurilor: Miercuri & Vineri: Ora 18:00
* Grupa va fi formata din mame si fiice, conform conceptului, si va incepe de pe data de 2 Mai. In cazul in care nu aveti o fiica dar doriti sa veniti la curs, puteti sa va inscrieti desigur. 
* Varsta obligatorie a fiicelor: MINIM 9 ANI!
* Fiicele beneficiaza de 50% reducere la abonament 
Pentru Inscrieri: 0720 752 927Inscrie-te
0720 752 927