Zumba Mamy & Baby

Nasterea unui copil face viata fiecarei mamici mult mai frumoasa si plina de surprize placute. Bebelusul devine prioritatea principala si in goana zilnica, multe mamici incep sa se simta lipsite de energie si cu greu isi imagineaza cand vor avea timp sa scape de kilogramele in plus datorate sarcinii sau cand isi vor mai recupera tonusul de dinaintea noului statut. Ei bine, in intampinarea tuturor mamicilor, venim cu solutia cea mai eficienta, distractiva si relaxanta pentru mentinere in forma, relaxare si buna-dispozitie!
Invitam astfel toate mamicile sa se echipeze cat mai comod, sa isi ia cu ele o sticla de apa si … surpriza, pe bebelus! Incurajam ca bebelusii sa fie asezati in sistemele de purtare de-a lungul sedintei, moment in care acestia se vor relaxa si legana in cel mai frumos mod posibil, iar mamele vor exersa linistite stiind ca bebelusii au parte de rasfat, dar si de atentia lor. 
Mamicile fac miscare, scapa de kilogramele in plus, ba chiar si de stres; socializeaza si se distreaza din plin, iar copilasii se odihnesc datorita ritmului atat de placut al muzicii!

*Modulul de Zumba Mamy&Baby se desfasoara pe o perioada de 3 LUNI si se percepe de la inceput achitarea integrala a taxei
* SUPER EARLY DISCOUNT – doar 300 lei la achitarea integrala a modulului pana pe data de 18 APRILIE!!! (Inscrie-te din timp si ai o reducere substantiala! Beneficiezi de 24 de sedinte la doar 12,5 lei fiecare)
*Tarif Modul dupa 18 Aprilie: 420 RON 
*Program: Marti si Joi/ Ora 11:00
*Cursul incepe in data de 24 Aprilie
*ATENTIE! Inscrierile la curs se fac pana pe data de 23 Aprilie, nr maxim de mamici cu bebici- 20
*Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati: 0773 748 749
*Va asteptam cu drag!Inscrie-te
0720 752 927