BALET FITNESS

https://www.facebook.com/events/345489982578975/


Daca esti in cautarea unui antrenament bazat pe miscari de balet, care sa iti asigure alungirea musculaturii, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului, gratiei si in acelasi timp sa iti imbunatateasca postura, Ballet Fitness este perfect pentru tine! :)

Ballet Fitness cuprinde posturi derivate din baletul clasic si alte discipline, precum Gimnastica, Stretching si Cardio, fiind un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand arderea caloriilor, tonifierea in profunzime, cresterea si alungirea musculaturii.

Beneficiile sunt vizibile, in primul rand pe plan psihic: dupa prima sedinta de Ballet Fitness te vei simti mult mai optimista, increzatoare si cu un tonus bun. 
La nivel fizic, pe langa cunoscutele beneficii aduse de sport organismului nostru, vei obtine un corp tonifiat, suplu, kilograme in minus. 
In plus, antrenamentul pe muzica clasica te va ajuta sa te relaxezi dupa o saptamana stresanta, simtindu-te ca o adevarata balerina! 

***Cui se adreseaza?
Este destinat oricarei femei, indiferent de varsta sau greutate. Nu este necesara o experienta anterioara in balet.

***Cu ce sa vin?
O sticla de apa, prosop, sosete sau flexibili de balet, colanti si tricou sau body.

PROGRAM:

*** LUNI ORA 09:00/ MIERCURI ORA 09:00 ***

*** LUNI ORA 20:00/ MIERCURI ORA 20:00 ***

 

Prima ședință este gratuită și îți poți face o programare chiar acum, aici  ->

 

ALTE CURSURI DIN ACEEASI CATEGORIE

Inscrie-te
0773 748 749