DANSURI DE SOCIETATE
Dragostea fata de arta si cultura, fata de frumos in general, este un sentiment pe cale de disparitie in valtoarea scapata de sub control a vietii din ziua de azi.
Copiii dumneavoastra au dreptul sa recastige nobletea acestui sentiment, iar noi ca instructori cat si dumneavoastra ca parinti, avem datoria sa-i calauzim impreuna, pentru a le impiedica astfel un destin de roboti computerizati.
Scopul scolii noastre este de a le reda copiilor aceasta bucurie pentru frumos. Satisfactia noastra, a profesorilor, sunt zambetele lor si felul in care se mandresc cu reusitele pe care le obtin pe parcursul unui an scolar.
Si, chiar daca nu toti elevii vor alege un viitor in cadrul dansurilor de societate, toti vor fi castigat din anii petrecuti cu noi, eleganta in miscare si in tinuta, deschiderea spre cultura si amintiri nemuritoare ale emotiei traite pe scena, sub lumina reflectoarelor. Iar pozele cu fetite emotionate si fericite îmbracate in costume care mai de care mai frumoase, vor fi cândva aratate copiilor lor, pe care ii asteptam sa ne fie elevi.
Lasati-va deci copiii sa zboare pe aripile dansului, sub indrumarea noastra plina de profesionalism, rabdare si dragoste. 

ALTE CURSURI DIN ACEEASI CATEGORIE

Inscrie-te
0720 752 927