ZUMBA FITNESS
DESPRE ZUMBA® FITNESS

“ZUMBA Fitness” este o noutate consacrata in materie de fitness in plan mondial, o adevarata revolutie impotriva sedentarismului, a kilogramelor in plus, cat si a monotoniei vietii ! O sedinta de Zumba este un delicios cocktail din urmatoarele ingrediente: dans din majoritatea genurilor, exercitii pentru tonifiere/ mobilitate/ stabilizare cardio-respiratorie, muzica excelenta, voie buna si multa distractie !

AI CEL PUTIN 4 MOTIVE PENTRU A URMA UN CURS DE ZUMBA CHIAR ACUM !

1. Este usor si super distractiv !  Programul zumba se adreseaza tuturor, indiferent de varsta, sex, conditie fizica sau nivel de pregatire.

2. Este eficient !  Zumba este o combinatie perfecta intre exercitii fizice si distractie… toate pe o muzica electrizanta.

3. Este exploziv !  Zumba inseamna DINAMISM ! Este tipul de exercitiu pe care ti-ai dori sa-l faci zilnic si te vei simti din ce in ce mai bine facandu-l !

4. Instructorii TDC sustin cursuri de Zumba din 2008 si sunt licentiati in Zumba, membri ZIN.

ISTORIA ZUMBA® FITNESS

Creatorul Zumba Fitness este Alberto Beto Perez.  Beto, un dansator si coregraf profesionist, originar din Columbia, este fondatorul Zumba si director al echipei Zumba Master Trainer.

Beto Perez a creat Zumba dintr-o intamplare. Dupa cum el insusi povesteste, intr-o zi cand se grabea sa ajunga la clasa de aerobic si-a uitat CD-urile cu muzica acasa. Pentru ca nu avea o alta alternativa, el a folosit casetele de muzica latino pe care obisnuia sa le asculte in masina. Cursul s-a dovedit a fi un adevarat succes, a explodat si a devenit cel mai popular in Columbia, ulterior in U.S.A. si apoi in Europa intreaga, devenind cunoscut sub numele de “Zumba Fitness” – programul care a cucerit intreaga lume !

MUZICA ZUMBA®

Muzica folosita la clasele de Zumba este una foarte antrenanta ce te va tine in priza si te va face sa te bucuri de fiecare miscare. Vei ramane uimit sa observi cum dupa o ora de curs, vei pleca acasa foarte transpirat si in acelasi timp cu zambetul pe buze.                                                           Aceasta este de fapt frumusetea claselor de Zumba si anume, faptul ca vei lucra aproape toate grupele de muschi din corpul tau, distrandu-te si simtindu-te bine in acelasi timp. Muzica electrizanta si foarte diversificata, este principalul ingredient care face Zumba atat de placuta si diferita fata de orice alt antrenament de aerobic.                                                                                                                                                                                             *Pentru a te ajuta sa aduci atmosfera de Zumba si in propria casa si familie, la petrecerile sau evenimentele din viata ta, TDC iti pune la dispozitie Cd-uri lunare cu muzica de la cursurile de Zumba. Astfel vei putea sa te bucuri de ele oricand, in masina, in drum spre munca, in vacante sau pur si simplu in bucatarie, in timp ce gatesti.

CURSURILE ZUMBA®

O sedinta de Zumba incepe cu incalzirea care se face pe parcursul a 5-10 minute. Antrenamentul propriu-zis dureaza cca 45 min  si este compus din 6 pana la 8 coregrafii, iar cursul se incheie cu exercitii de relaxare si stretching, ce dureaza cca 5 min.

ZUMBA® MASTER CLASS

ZUMBA ® Master Class este o sedinta speciala de Zumba sustinuta de catre instructori licentiati Zumba Fitness si se adreseaza atat amatorilor de fitness cat si instructorilor de Zumba sau aerobic. Cursantii participa intodeauna cu entuziasm la sedintele ZUMBA® Master Class pentru ca pot vedea ceva nou, eficient si foarte distractiv.

ZUMBA FITNESS

“ DITCH the WORKOUT, JOIN the PARTY !”

Pregateste-te sa experimentezi cea mai revolutionara metoda de fitness din intreaga lume !

Pe langa faptul ca vei arde intre 600-1000 de calorii pe sedinta si te vei mentine in forma, vei petrece cu siguranta un timp relaxant si distractiv, cu zambete si glume. Stimulat de pasiunea si entuziasmul instructorilor, vei invata sa dansezi usor pe cele mai placute ritmuri: Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal, Rock`n`Roll, Country.

Pentru o ora, muzica si dansul te vor deconecta de la problemele cotidiene si-ti vor incarca bateriile, reusind astfel sa-ti imbunatatesti stilul de viata, atat al tau cat si al intregii tale familii.

Alaturi de instructorii TDC, vei avea de asemenea ocazia sa participi la demonstratii publice periodice, precum Zumbathon-uri, in care peste 100 de cursanti de toate varstele danseaza, traiesc si se distreaza pe cele mai energice coregrafii.
In plus, aveti posibilitatea extraordinara de a va inscrie copilul la cursul de ZUMBA KIDS, ce se desfasoara exact in acelasi timp cu Zumba pentru adulti , in cea de-a doua sala a centrului. Mai mult, in aceasta situatie, copilul dvs  beneficiaza de o reducere de 50 % !

PROGRAM:

*** LUNI ORA 08:00/ MIERCURI ORA 08:00 ***

*** MARTI ORA 18:00/ JOI ORA 18:00 ***

 

 Prima ședință este gratuită și îți poți face o programare chiar acum, aici  ->

ALTE CURSURI DIN ACEEASI CATEGORIE

Inscrie-te
0773 748 749