Ca sponsor

SPONSORIZEAZA ASOCIATIA NATIONALA CULTURAL-ARTISTICA “TOTAL DANCE CENTER”

Ne puteti ajuta sa ne indeplinim proiectele si planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania dvs are profit si plateste impozit, ne puteti sponsoriza in baza legii, prin reglementarile Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal, iar suma pe care ne-o oferiti se scade direct din impozitul datorat statului.Puteti astfel, decide cum sa fie folositi o parte din banii pe care altminteri i-ati plati la sfarsit de an catre Stat. Va putem oferi in schimb, promovarea brand-ului companiei dvs pe materialele publicitare, echipamentele si retelele de socializare ale Asociatiei.

Sponsor organizational: contribuiti la sustinerea activitatii noastre, per general.

Sponsor al unui proiect: sustineti financiar unul dintre proiectele noastre: Total Dance Center, Total Show Production, Total Art Photography, Total Video Production, Daruieste Bucurie, Pasiunea pentru Arta.

Sponsor al unui anumit program din cadrul unui proiect: puteti sustine una din echipele de performanta ale centrului de dans, pentru a facilita cfresterea nivelului de pregatire prin participarea la concursuri, workshop-uri si tabere, pentru a facilita realizarea costumatiilor de scena si a echipamentului de dans, puteti sponsoriza programele caritabile realizate pentru copiii defavorizati ai orasului, etc.

Sponsor al evenimentelor anuale pe care le organizam: Spectacole de gala, Petreceri, Flashmoburi, Spectacole artistice tematice, Workshop-uri, etc.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 • nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
 • sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Asadar, puteti face o sponsorizare fara sa va coste nimic!

CUM PROCEDEZI?

Totul se întampla în doi pasi simpli:

PASUL 1:

 • Va invitam sa ne cunoastem si sa discutam in detaliu despre proiectele noastre. Va propunem sa facem împreuna si o vizita la sediul nostru principal, sa va prezentam oamenii, trupele noastre de performanta si intreaga noastra activitate, pentru a putea vedea rezultatele noastre pana in prezent. Persoana de contact: Corina Tiron – 0735 518 551.
 • Semnam un contract de sponsorizare

PASUL 2:

 • Pana la sfarsitul anului, compania plateste suma prevazuta in contract printr-o plata obisnuita care va fi înregistrata contabil, la fel ca orice alta cheltuiala. In momentul platii impozitului catre Stat, aceasta suma va fi scazuta din totalul de plata.
 • Conturi:
  Unicredit Tiriac Bank
  RON:   RO03 BACX 0000 0009 1864 4001
  EUR:   RO73 BACX 0000 0009 1864 4002
  USD:   RO46 BACX 0000 0009 1864 4003
  Sucursala Constanta
  cod SWIFT: BACXROBU
BENEFICII:
 • Va face cunoscut si apreciat in comunitate
 • Va ajuta sa contribuiti la rezolvarea unor probleme cu care se confrunta cei din jurul dvs
 • Va permite sa va promovati afacerea, prin plasarea logo-ului pe materialele noastre publicitare, echipamente, etc
 • Va aduce sentimentul de satisfactie personala pentru dvs si pentru angajati
 • Va ofera sansa de a da ceva inapoi comunitatii pe care va bazati pentru a va construi afacerea

Va multumim pentru sustinerea pe care ne-o oferiti astfel!

LEGISLATIE

Art. 21, aliniatul 4, litera p, Codul fiscal:

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente in limita minima precizata mai jos:

  1. 3 la mie din cifra de afaceri;
  2. 20% din impozitul pe profit datorat.

 
Inscrie-te
0773 748 749