Ca invatacel

Este sansa TA sa te alaturi conceptului Total Dance Center, chiar daca esti la inceput de drum!

Te intrebi ce este un invatacel?

Este acea persoana plina de energie, dornica sa invete, sa deprinda anumite skill-uri, pentru ca pe viitor sa devina membru in totalitate al echipei Total Dance Center. Trebuie sa ii placa arta in general, indiferent ca este vorba despre muzica, dans, fotografie, miscare sau orice alta forma de arta si oricand sa fie pregatit sa invete ceva nou. Sa nu uitam ca trebuie sa fie perseverent si ambitios, pentru ca rezultatele bune vin doar prin munca.

Cum se desfasoara activitatea invatacelului?

Acesta va avea un statut de voluntar in momentul in care va pasi in lumea Total Dance Center, pentru o perioada de timp a carei durata va depinde de abilitatile sale, dar si de seriozitatea si implicarea de care va da dovada. In toata aceasta perioada Invatacelul nostru va studia, se va forma si va fi pregatit pentru viitoarea sa cariera. Va fi in permanenta ghidat de profesionisti, astfel ca, singura lui misiune va fi sa tina cu pasul cu ritmul nostru.

Ce se intampla dupa aceasta perioada de voluntariat?

Invatacelul va fi in permanenta evaluat pentru a sti exact unde se situeaza cu fiecare treapta pe care o va promova. Astfel ca, in momentul in care ne va dovedi ca merita din plin sa se alature echipei, va atinge statutul de salariat si va putea sa isi continue cariera in cadrul echipei Total Dance Center. Practic, totul depinde de dorinta si vointa sa in a imbratisa o viitoare cariera si a se alatura echipei noastre, ce se mareste pe zi ce trece.

Cum te poti inscrie la acest program?

Completeaza acest formular si noi te vom contacta ulterior pentru a ne cunoaste:

Suntem nerabdatori sa te cunoastem si sa te primim in echipa noastra de Invatacei!

 
Inscrie-te
0773 748 749