thumimage

Invitatie la ... DANS!

Traim in era vitezei, a cailor putere, a internetului performant, a tastatului cu repeziciune, a pranzurilor in graba, a noptilor scurte si a zilelor ce par a nu se mai termina. Alergam agitati zilnic, iar in goana noastra spre vise mari, de multe ori uitam sa ne luam de mana, sa ne privim in ochi si sa ne oferim clipe departe de zgomotul tumultos al urbanului in care ne desfasuram vietile.

Societatea in care traim, se pare ca ne impinge departe de liniste, armonie si frumos. Aceasta este moda si tot mai multi devin adeptii ei. Ne ghidam dupa un reper instabil, care de cele mai multe ori ne deruteaza, ne oboseste si de asemenea, ne face sa pierdem tot mai mult legatura cu cel de langa noi.

Viata de cuplu – multumirea sufletului, fericirea noastra interioara, ratiunea inimii – ajungem sa o plasam pe locul doi. Ne lasam de cele mai multe ori ghidati de un mecanism cliseic, de o rutina pe care, poate, la momentul de fata nu o resimtim, dar care din pacate, pe viitor poate avea consecinte destul de apasatoare in viata celor doi parteneri.

Exista totusi repere mai valoroase, pe care iti propunem sa le descoperim impreuna in randurile ce urmeaza. Emotia poate reveni in viata voastra. Chiar daca poate v-ati obisnuiti sa iubiti viteza desfasurarii fiecarei zile, din cand in cand puneti STOP si amintiti-va cum era sa aveti fluturi in stomac, minute de privit ochi in ochi, pe un fundal muzical aparte, ce ducea catre secunde unice si apropieri magice.

Dansul – armonia prin care invatam sa ne oferim clipe unice in doi

Eleganta, pasiunea si rafinamentul, sunt cateva dintre elementele ce pot aduce un plus de savoare unui cuplu, fie la inceput de drum, fie cu ceva ani si experiente in spate. Dansurile de Societate, au proprietatea de a te transpune intr-o lume aparte, in care tu si partenerul sunteti piesele de rezistenta, ale unei muzici desavarsite.

Din cand in cand, meritati un strop de frumos in vietile voastre. Nu trebuie sa fiti experti in ale miscarilor, ci doar dornici de a evada din cotidian si rutina. Cu vointa si creativitate, o singura ora de curs, va poate apropia atat fizic, cat si sufleteste. Incercati lucruri noi, experimentati si veti vedea rezultatele cele mai pozitive J

Terapia prin dans – pune in valoare relatia de cuplu

Dansurile de societate, va vor pune in valoare, atat ca fiinte unice, cat si ca un intreg. Prin amprenta miscarilor, ceea ce simtiti, ceea ce traiti in cadrul acestei experiente, dar si totalitatea emotiilor pe care le veti simti in sala de dans, va vor trezi cele mai frumoase amintiri, fiind astfel si un exercitiu al mintii, nu doar al trupurilor ce se lasa purtati de savuarea pasilor intensi.

Unicitatea acestor stiluri de dans va vor asigura calea prin care va veti regasi ca si cuplu, veti putea sa va exprimati mai mult decat ar face-o cuvintele, iar relationarea dintre voi se va dezvolta printr-un vocabular de miscari libere. Atunci cand cuvintele sunt de prisos, poftiti pe ringul de dans pentru a comunica prin pasi, prin limbajul trupului si al mintii.

Frumusetea sta in ochii privitorului

Asa cum spuneam in randurile de mai sus, Dansurile de Societate, ne ajuta sa intelegem un limbaj aparte al trupului, tensiunile acestuia, bucuriile, emotiile, ba chiar si sperantele. Pare de necrezut, insa, este foarte important sa ,,ascultam” ceea ce ne transmite corpul celui de langa noi, pentru a-i putea oferi grija si atentia de care cu siguranta are nevoie. In timpul dansului, corpurile voastre vor deveni cei mai buni parteneri, purtandu-si reciproc de grija pentru ca ,,echipa” sa prospere.

Scopul unei astfel de experiente este sa va faca sa deveniti constienti de sentimentele dintre voi, sa va exteriorizati prin miscare, sa va eliberati de stres, dar mai ales sa va redescoperiti frumusetea, pe care, poate in graba, uitati sa o mai remarcati.

Ori de cate ori aveti ocazia, dati-va sansa de a va rupe de agitatia cotidiana, de a va consolida si mai mult ca relatie, de a incerca lucruri noi, prin prisma artei si a dansurilor. Muzica, miscarile unice, uniunea dintre voi doi ca si parteneri pe ring, va vor oferi o ora de placere, atat fizica, cat si emotionala.

Te asteptam la centrul nostru de dans! Primul curs este gratuit, merita sa incerci!

Inscrie-te
0720 752 927