thumimage

HOME ... din nevoia universala de a-ti gasi identitatea

Familie, arta, colaborare, sustinere... sunt cateva dintre conceptele pe care ne bazam zilnic la Total Dance Center. Cand iti dai seama ca ai facut o treaba buna? Atunci cand esti implicat, cand vrei mai mult, cand oferi mai mult, doar pentru a te asigura ca valorile tale sunt transmise mai departe.

            Noi credem in puterea viselor si in sperante; simtim, vibram si respiram arta prin tot ceea ce facem si crestem mandri alaturi de aspiratiile pe care si le fac chiar si cei aflati la inceput de drum. Experientele si trairile vietii le transpunem prin miscare si oferim sanse ori de cate ori ni se da ocazia.

            Nu suntem indiferenti si ne place sa ne implicam in orice proiect ce genereaza frumos prin arta. Fie ca este vorba de coregrafie, dans, film sau muzica. SUNTEM ACOLO! Gata sa spunem ,,JOS PALARIA” in fata talentelor si minunilor ce nu au uitat cat este de frumos si de sublim sa creezi, sa visezi, sa iti imaginezi si sa devii una cu pasiunea fara de care nu te poti identifica.

  • Proiectul HOME da mana cu TOTAL DANCE CENTER

 

In anul 2004, doi adolescenti, pe numele lor Chris Martin si Larkin Poynton, se intalneau gratie aceleasi pasiuni, dansul. Impreuna urmau sa creeze sute de coregrafii si scurte filmulete in care isi practicau pasiunea, ba chiar luau parte si la workshop-uri prin care isi doreau sa dezvolte interesul oamenilor pentru dans.

      Astazi, cei doi se bucura de mult succes ca si coregrafi, au milioane de vizualizari pe retelele lor de socializare si continua sa isi dezvolte pasiunea pentru arta miscarii. Asa au creat proiectul HOME, menit sa insufle in viata de zi cu zi, impletirea fabuloasa dintre dans si muzica.

      Impreuna au reusit sa dea viata unui proiect complex, unic in lume, ce nu ne arata doar simple miscari, ci povesti. Sunt povesti din spatele acestui domeniu, stiluri de viata, experiente, momente, familii si nu in ultimul rand puterea umana si rezistenta de necontenit din spatele fiecarui dansator.

      Suntem bucurosi sa fim parte din visul lor. Da! Spunem asta cu toata mandria din lume pentru ca ne bucura orice initiativa pe care tinerii o au in a face loc artei. Intr-o lume agitata si zilnic in alerta, iata ca, intr-un colt de lume, 3 tari, din 7 state diferite, se unesc intru diversitate, dedicare, colaborare si viziune.

      Dam mana cu acesti tineri minunati pentru a simti ca suntem parte din aceeasi mare familie, cea a dansului, fara de care universul nu ar mai avea farmec si culoare. Pe langa faptul ca ii admiram enorm, venim si in sprijinul pasiunii pe care si noi o desfasuram zilnic. De aceea, am decis sa demaram implicarea noastra intr-un proiect ce revolutioneaza o lume intreaga.

  • Bucati de arta transformate in stiluri de viata

 

Incurajam dansul si asta o dovedeste experienta noastra, cat si actiunile pe care le desfasuram zilnic la Total Dance Center. Ideea centrului nostru este una care pleaca de la formarea caracterelor, diferentierea fata de restul lumii si o viziune unica pe care incercam sa o abordam periodic.

Pasiunea noastra a crescut de la an la an prin implicarea noastra in diverse activitati. Pe langa concursuri, flashmob-uri, workshop-uri sau clasele de dans, vrem sa fim parte si din miscarile internationale ce promoveaza frumosul.

            Ne impresioneaza tinerii care fac abstractie de societatea prea incarcata de non-culori si participam alaturi de ei cu scopul de a gasi identitatile pure din fiecare fiinta ce imbratiseaza cultura sub toate formele ei.

Proiectul HOME, ne-a inspirat sa fim trup si suflet alaturi de aceasta echipa frumoasa, ce de 6 luni de zile filmeaza, danseaza si genereaza bucati de arta. Sunt ani de munca, de experiente frumoase si unice, pe care doar impatimitii acestui domeniu le cunosc.

Vrem sa dovedim ca se poate, ca orice activitate implica munca si stradanie, dar mai ales, ca visele devin realitate prin perseverenta si ambitie. Astfel, am dovedit faptul ca lucrurile mari se realizeaza prin unitate!

  • Total Dance Center demareaza un proiect surpriza

 

Inspirati de o experienta de peste 10 ani, de mii de povesti, de mii de suflete ce ne-au pasit pragul si alaturi de care am crescut de la an la an, dorim sa facem public faptul ca anul acesta vom da startul unui proiect inspirational ce va contine bucati din vietile noastre.

            Sunt multi cei ce poate nu inteleg munca din spatele unui dansator, zilele lungi de repetitii, sutele de pasi ce nu ne-au iesit perfect, clipele in care poate am vrut sa lasam totul deoparte; si totusi am continuat,  pentru ca o forta mult mai puternica decat noi ne-a impins spre rezultate.

            De la inceputul nostru si pana in prezent, am strans povesti despre viata, caractere, oameni si experiente. Insa, nu va divulgam mai mult de atat. Va lasam sa va imaginati doar ceea ce urmeaza sa punem la cale. Va fi memorabil! Pana atunci continuam in stilul in care v-am obisnuit, veseli, energici si plini de viata.

            Ramaneti alaturi de noi si spuneti DA artei, frumosului, muzicii si dansului, caci sunt printre putinele bucurii ce ne dau satisfactii pe termen lung.

Va lasam aici link-ul catre proiectul HOME, pentru a intelege mai bine de ce ne place sa construim!

https://www.kickstarter.com/projects/2128061193/home-a-dance-inspired-short-film

Pana la urmatorul articol, va poftim la dans si miscare! Zambiti mult!

Inscrie-te
0720 752 927